NŠP6

[box]6. TEDEN[/box]

Tokrat vas vabiva, da se nama pridružite pri 30 dnevnem plank izzivu. Sledite koledarju in na dan držite toliko, kot piše pod vsakim datumom. Ob vsakodnevni vadbi boste zagotovo napredovali tako v plank drži, kot tudi v moči mišic trupa. Vsa navodila najdete v priloženi priponki.

Plank izziv za 6. razred

 

Lep pozdrav

Andreja in Ana

 

[box]4. in 5. TEDEN[/box]

Pozdravljeni!

Hvala vsem, ki ste nama poslali svoje fotografije z osvojenih vrhov okoliških hribov. Tisti, ki vam to še ni uspelo nič hudega. Kadarkoli se boste v prihodnjih dneh s starši odpravili na pohod ali daljši sprehod (vsaj 45 minut), prosite starše, da vas fotografirajo in fotografijo nato pošljite na najina elektronska naslova.

Da v prihodnjih dveh tednih ne boste samo sedeli za učbeniki in zvezki, vam pošiljava prav poseben izziv. Za izziv potrebujete 3 nogavice zložene v kepe, lahko so tudi 3 papirnate žogice ali pa kar teniške žogice. Verjetno se vam že malo dozdeva za kakšen izziv bo šlo. Naučili se boste žonglirati.

Ko boste med učenjem potrebovali malo razvedrila, si pripravite rekvizite in predvajajte posnetek na spodnji povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=I3S2aj2aY0w&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ado7YkH0pP_-fv6dLMeEmXRPyAOGLbybbofl-pNNsFZf1EBPCU_FWCNs

Zelo bova veseli, če nama boste poslali posnetke svojih uspešnih in tudi neupešnih poskusov. Veliko zabave ob vadbi!

 

Športni pozdrav,

Ana in Andreja

 

[box]1. in 2. TEDEN[/box]

Dragi učenci in učenke!

Tudi učiteljici neobveznega izbirnega predmeta šport imava za vas nalogo, ki jo lahko opravite kadarkoli v dveh tednih. Meniva, da naloga ni pretežka in da jo boste z veseljem naredili.

V trenutnih razmerah je pomembno, da upoštevamo priporočila NIJZ-ja. Sami ali s svojimi družinskimi člani se odpravite na pohod na enega od okoliških hribov. Izbirajte poti, ki naj ne bodo obljudene in vrhove, kjer ne pričakujete gneče. Z vrha pošljite vašo fotografijo.

Se že veseliva vaših fotografij!=)

 

Lep pozdrav!

Andreja Panjtar (andreja.panjtar@ossklm.si)

Ana Bergant (ana.bergant@ossklm.si)