NŠP 5. R

[box]10. TEDEN[/box]

Živjo!

Za ta teden sva vam pripravili izziv, za katerega sta potrebni 2 osebi (na izziv lahko povabite tudi družinske člane, brata, sestro ali starše).

Ko se vam bo uspelo naučiti nama lahko posnetek pošljete. Na koncu leta bomo morda lahko zaplesali skupaj :-).

 

 

Lep pozdrav,

Andreja Panjtar in Ana Bergant

 

[box]6. TEDEN[/box]

Tokrat vas vabiva, da se nama pridružite pri 30 dnevnem plank izzivu. Sledite koledarju in na dan držite toliko, kot piše pod vsakim datumom. Ob vsakodnevni vadbi boste zagotovo napredovali tako v plank drži, kot tudi v moči mišic trupa. Vsa navodila najdete v priloženi priponki.

Plank izziv za 5. razred

 

Lep pozdrav

Andreja in Ana

 

[box]4. in 5. TEDEN[/box]

Pozdravljeni!

Hvala vsem, ki ste nama poslali svoje fotografije z osvojenih vrhov okoliških hribov. Tisti, ki vam to še ni uspelo nič hudega. Kadarkoli se boste v prihodnjih dneh s starši odpravili na pohod ali daljši sprehod (vsaj 45 min), prosite starše, da vas fotografirajo in fotografijo nato pošljite na najin elektronski naslov.

Da v prihodnjih dveh tednih ne boste samo sedeli za učbeniki in zvezki, vam pošiljava izziv, za katerega potrebujete gumitvist (lahko je običajna elastika za šivanje). Za gumitvist ne potrebujete družbe. Vzemite 2 stola in okoli nog stola napnite elastiko.

Na spodnji povezavi je filmček, kjer so prikazane vaje prve in druge stopnje. Za začetek si želiva, da osvojite vaje prve stopnje (gumitvist je malo nad tlemi). Ko boste prvo stopnjo opravili brez napak, pojdite na drugo stopnjo.

https://www.youtube.com/watch?v=a2ro2xX21eA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR38k0umarzWUfbFabwWzQVqwmtoGueg9hw3Vrk818D8uewaXr-mhHdjRVw

Veseli bova, če nama pošljete kakšen zabaven posnetek vaših poskusov ali celo opravljeno prvo stopnjo. Mogoče poznate še kakšne druge igre z gumitvistom. Lahko nama pokažete tudi te.

Veliko zabave ob vadbi!

 

Športni pozdrav,

Andreja in Ana

 

[box]1. in 2. TEDEN[/box]

Dragi učenci in učenke!

Tudi učiteljici neobveznega izbirnega predmeta šport imava za vas nalogo, ki jo lahko opravite kadarkoli v dveh tednih. Meniva, da naloga ni pretežka in da jo boste z veseljem naredili.

V trenutnih razmerah je pomembno, da upoštevamo priporočila NIJZ-ja. Sami ali s svojimi družinskimi člani se odpravite na pohod na enega od okoliških hribov. Izbirajte poti, ki naj ne bodo obljudene in vrhove, kjer ne pričakujete gneče. Z vrha pošljite vašo fotografijo.

Se že veseliva vaših fotografij!=)

 

Lep pozdrav,

Andreja Panjtar (andreja.panjtar@ossklm.si)

Ana Bergant (ana.bergant@ossklm.si)