ŠZZ8

[box]8. TEDEN[/box]

Pozdravljeni učenci in učenke,

tokrat vas vabiva, da se nama pridružite pri 30 dnevnem plank izzivu. Ob vsakodnevni vadbi boste zagotovo napredovali tako v plank drži kot tudi v moči mišic trupa. Vsa navodila najdete v priloženi priponki.

Plank izziv ŠZZ

 

[box]5. TEDEN[/box]

Pa je za nami še en teden šolanja na daljavo. Najprej še enkrat hvala vsem, ki ste nama že poslali fotografije s pohoda, še vedno pa nama jih kar nekaj manjka. Kako vam gre pa žongliranje, je komu že uspelo žonglirati s tremi žogicami?

V 5. tednu vas vabiva, da se nam pridružite pri virtualnem izzivu »Sprejmi in podaj naprej!« Začeli smo učitelji, nadaljujte učenci … =)

Zamislili sva si, da bi naredili verigo, pri kateri bi si med seboj podajali žogo. Kako naj bi izgledalo, si lahko pogledaš na priloženem posnetku:

Izbereš lahko kakršnokoli žogo (za odbojko, košarko, nogomet, tenis, …). Pomembno pri tem je, da ti žogo nekdo vrže, tako, da bo videti, kot da ti jo je podal predhodnik. Z njo nato naredi kak trik in jo podaj naprej.

Kratek posnetek, z največ štirimi ali petimi podajami ali odboji, nama pošlji na elektronski naslov (andreja.panjtar@ossklm.si).  Zraven napiši, če dovoliš, da se tvoj posnetek objavi na FB strani šole.

 

Želiva vam uspešen teden!

Andreja in Ana

 

[box]4. TEDEN[/box]

Pozdravljeni!

Začenjamo s 4. tednom pouka na daljavo. Hvala vsem, ki ste nama poslali svoje fotografije z osvojenih vrhov okoliških hribov. Tisti, ki vam to še ni uspelo nič hudega. Kadarkoli se boste v prihodnjih dneh s starši odpravili na pohod ali daljši sprehod (vsaj 45 min), prosite starše, da vas fotografirajo in fotografijo nato pošljite na najina elektronska naslova.

Da v prihodnjem tednu ne boste samo sedeli za učbeniki in zvezki, vam pošiljamo prav poseben izziv. Za izziv potrebujete 3 nogavice zložene v kepe, lahko so tudi 3 papirnate žogice ali pa kar teniške žogice. Verjetno se vam že malo dozdeva za kakšen izziv bo šlo. Naučili se boste žonglirati.

Ko boste med učenjem potrebovali malo razvedrila, si pripravite rekvizite in predvajajte posnetek na spodnji povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=I3S2aj2aY0w&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ado7YkH0pP_-fv6dLMeEmXRPyAOGLbybbofl-pNNsFZf1EBPCU_FWCNs

Zelo bova veseli, če nama boste poslali posnetke svojih uspešnih ali neupešnih poskusov. Veliko zabave ob vadbi!

 

Športni pozdrav,

Ana in Andreja

 

[box]1. in 2. TEDEN[/box]

Dragi učenci in učenke!

Tudi učiteljici obveznega izbirnega predmeta šport za zdravje imava za vas nalogo, ki jo lahko opravite kadarkoli v dveh tednih. Meniva, da naloga ni pretežka in da jo boste z veseljem naredili.

V trenutnih razmerah je pomembno, da upoštevamo priporočila NIJZ-ja. Sami ali s svojimi družinskimi člani se odpravite na pohod na enega od okoliških hribov. Izbirajte poti, ki naj ne bodo obljudene in vrhove, kjer ne pričakujete gneče. Z vrha pošljite vašo fotografijo.

Se že veseliva vaših fotografij!=)

 

Lep pozdrav!

Andreja Panjtar (andreja.panjtar@ossklm.si)

Ana Bergant (ana.bergant@ossklm.si)